Handelsbetingelser for Formula K ApS

Betaling

Formula K ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard og Mobilepay.


Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.


Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark - Kroner (DKK)

Formula K ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Formula K ApS's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage, med mindre der opstår forsinkelser fra leverandører eller levering til kunden.


Formula K ApS afsender varer med følgende: PostNord - Privat/Erhverv
Fragten bliver beregnet ud fra varens art. Ved køb for over kr. 1800,. inkl moms er fragten gratis, med mindre andet er aftalt.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.


Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail support@fkkart.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

En gokart der bestilles og laves til dig er en specialvare og derfor ikke dækket af fortrydelsesretten jf. købeloven. Det vil fremgå at varen er special på fakturaen. 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Formula K ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation, der kan påvises at være en fejl ved levering og ikke efterfølgende forkert anvendelse. Ved brud på gokartrammer vuderes det om rammen har spor af kontant med curbs. Er rammen uden curb-spor og ellers håndteret korrekt, hjælper Formula K med en svejsning. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Formula K ApS i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.